عناوین و پرسش های این بحث و گفتگو بشرح ذیل می باشد.
1- وقتی اعتراضات تبدیل به انقلاب می شود:
آیا ما شاهد یک حرکت انقلابی گسترده هستیم؟ وضعیت موجود سیاسی در چه مقطعی تغییر خواهد کرد؟
2- صدا و چهره:
صدای چه کسانی شنیده می شود؟ چگونه این جنبش تنوع قومی، جنسیتی و طبقاتی در ایران را در بر می گیرد؟ پراکندگی ایرانیان چگونه پذیرفته می شود و نقش جهانی در این جنبش چیست؟
نتایج احتمالی:
چه امیدهایی برای کشور و مردم ایران وجود دارد؟
• چگونه این رویدادها می تواند ایران را به جلو سوق دهد و آیا دموکراسی پایداری در آینده کشور شکل می گیرد؟ تاثیر جهانی آن چیست؟
مشخصات بحث کنندگان:
1- محمدعلی کدیور، استادیار جامعهشناسی و مطالعات بینالملل از کالج بوستون که آثار او با کاوش در علل و پیامدهای جنبش های اعتراضی به جامعه شناسی سیاسی و تطبیقی-تاریخی کمک کرده است. او نویسنده کتابی با عنوان «سیاست مردمی و راه به سوی دموکراسی پایدار»است.
2- مهرانگیز کار فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه تهران، وکیل حقوق بشر، نویسنده، سخنران و کنشگر معروف بین المللی که مدافع حقوق زنان وحقوق بشر در ایران و جهان اسلام می باشد. او نویسنده کتاب «عبور از خط قرمز» است.
3- زینب پیغمبرزاده محقق، مدرس و کنشگر فمینیستی دگرباش و مدرس در ایران آکادمی و یکی از بنیانگذاران و عضو هیئت مدیره اسپکتروم(سازمان فمینیستی)، دگرباش مستقر در فرانسه و محقق جامعه شناسی در دانشگاه هادرسفیلد انگلستان است.
4- فاطمه شمس متخصص ادبیات فارسی در حال حاضر به عنوان استادیار ادبیات نوین فارسی در دانشگاه پنسیلوانیا مشغول به فعالیت است. کار او بر تقاطع ادبیات، سیاست و جامعه متمرکز است. او نویسنده کتاب «انقلابی در قافیه: هماختیاری شاعرانه در حکومت جمهوری اسلامی» است.
لازم به ذکر است که برای شرکت در این رویداد، ثبت نام الزامی است.