این نمایشگاه که برای اولین بار در بریتانیا برپا شد، شامل مجموعه ای از پوسترهای دوره های مختلف این جشنواره، کاتالوگ ها، بروشورها، بولتن های خبری روزانه، عکسهای مربوط به اجراهای نمایشی، رقص ها و کنسرت های موسیقی و برخی نوارهای ویدئویی و صوتی با کیفیت نسبتا خوب از برخی اجراهای نمایشی و موسیقایی اجرا شده در طی یازده دورۀ جشن هنر شیراز بود.
در حالی که مطالعۀ جشن هنر و بازخوانی آن در فضای فرهنگی و دانشگاهی کنونی داخل کشور و رسانه های داخلی تقریباً ممکن نیست، برگزاری نمایشگاه جشن هنر در لندن و کوشش های برخی مراکز دانشگاهی و فرهنگی در خارج از ایران برای معرفی و بررسی جنبه های مختلف آن و تاثیر اجتماعی و فرهنگی آن، تلاش شایسته و ارزنده ای است.
ولی محلوجی، برگزار کنندۀ اصلی این نمایشگاه، در سخنرانی خود در خانۀ آسیایی لندن، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارزیابی دوبارۀ ارزش های هنری و روشنفکرانۀ جشن هنر شیراز دانسته و گفته است: «این پروژه، بخشی از باستان شناسی یک دهۀ تاریخی است. این کار، یک پلاتفورم آموزشی است که من به منظور شناساندن فضای هنری دهۀ چهل و پنجاه در ایران فراهم کردم.»
به اعتقاد محلوجی، هدف او از این تحقیق باستان شناسانه، تنها کندن به منظور استخراج مواد آرشیوی نیست بلکه یک تحقیق وسیع افقی برای درک ایده ها و انگیزه های روشنفکرانۀ پشت این رویداد فرهنگی- هنری است. به گفته محلوجی او در این نمایشگاه، مواد آرشیوی و اسنادی را به نمایش گذاشته که برخی از آنها پیش تر دیده نشده و یا از دسترس خارج بوده اند. محلوجی، پیش از برپایی این نمایشگاه در لندن، در ماه مِی سال ۲۰۱۴ آن را در نمایشگاه هنر معاصر ایران در پاریس با عنوان « ایران: تاریخ ویرایش نشده» به نمایش گذاشته بود.