لس آنجلس تایمز تظاهرات ایرانیان در لس آنجلس را «امیدی قدرتمند» خواند
به روز شده در      یکشنبه 23 بهمن 1401     -   Sunday February 12 2023

لس آنجلس تایمز در مقاله ای با عنوان «امیدی قدرتمند» نوشت: هزاران نفر ایرانی به منظور همبستگی با جنبش اعتراضی در این کشور، در روز شنبه 11 فوریه در مقابل ساختمان شهرداری لس آنجلس تجمع کردند و خواستار «تغییر رژیم» در ایران شدند.
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
HEIDARI SAMAN
این روزنامه در ادامه می نویسد:
معترضان در این تظاهرات شعار می‌دادند، «زن، زندگی، آزادی» - کلماتی که از زمان مرگ مهسا امینی در ماه سپتامبر تبدیل به یک فریاد همگانی شده و جرقه یک «جنبش اعتراضی پایدار» را برانگیخته است. تظاهرات روز شنبه 11 فوریه مصادف با سالگرد انقلاب اسلامی 1979 در ایران بود. 
خیابان های اطراف شهرداری لس انجلس مانند دریایی مملو از تظاهرکنندگانی بود که پرچم های شیر و خورشید (پرچم قبل از انقلاب) را به اهتزاز درآورده بودند . این درحالی است که پرچم شیر و خورشید در داخل ایران ممنوع می باشد و حال، به نمادی از مخالفت با حکومت دین سالار جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
 
پل کرکوریان، رئیس شورای شهر لس آنجلس خطاب به جمعیت ایرانیان شرکت کننده در این تظاهرات گفت: "لس آنجلس در مبارزه شما برای بدست آوردن «دموکراسی، کرامت و حقوق انسانی» در کنار شما می ایستد."
 
پژمان یکی از شرکت کنندگان در این تظاهرات که گردنبندی به رنگ پرچم ایران داشت، گفت: "این روزها «امیدی قدرتمند» در بین همه مردم ایران داخل و خارج کشور وجود دارد، که تغییر رژیم با «هر ثانیه ای که می گذرد» نزدیک تر می شود."
دو خواهر ایرانی آمریکایی از دیگر شرکت کنندگان در این تظاهرات، گفتند که آنها از شجاعت مردم داخل ایران الهام گرفته اند تا صدای آنها را که خواستار تغییر رژیم در این کشورند، به مردم جهان برسانند.  این دو خواهر با 15 نفر از بستگان خود از اورنج کانتی به لس آنجلس آمده بودند.
چندین تظاهرکننده دیگر گفتند که برای شرکت در این مراسم از شمال کالیفرنیا و تعدادی دیگر از آریزونا و نبراسکا آمده‌اند.
 
ساعاتی پس از این برنامه، حضور غافلگیرکننده شاهزاده رضا پهلوی، فرزند شاه فقید، هیجان شدیدی را برانگیخت و تظاهرکنندگان در حالی که دستان خود را به نشانه حمایت به سوی او بالا برده بودند، او را تشویق می کردند و فیلم می گرفتند
 
ترجمه خبرگزاری ایرانشهر 
.
 
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©