مصطفی مهرآیین: شاهزاده رضا پهلوی می تواند مدعی رهبری دوران گذار در جامعه ایران باشد
به روز شده در      چهارشنبه 17 بهمن 1403     -   Wednesday February 5 2025

دکتر مصطفی مهرآیین، استاد جامعه شناسی دانشگاه تربیت مدرس و یکی از منتقدان حکومت جمهوری اسلامی، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی X با تأکید بر اینکه هیچ باوری به «نظام سلطنت» چه از نوع مطلقه و چه از نوع مشروطه ندارد، اظهار داشت:" معتقدم شاهزاده رضا پهلوی فردی است که به واسطه جایگاه خانوادگی و اتفاقات جامعه ما از ارزش سیاسی بالایی نزد بخشی از مردم جامعه برخوردار است و اگر زمانی در این مملکت انتخابات آزادی برگزار بود، قطعاً می توانست رقیبی جدی برای سیاسیون این جامعه باشد و در دوران گذار احتمالی درجامعه ایران هم می تواند مدعی رهبری گذار باشد."
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
HEIDARI SAMAN
دکتر مهرآیین این مطلب را در پاسخ به پرسش بسیاری از مخاطبین خود که از او پرسیده بودند نظر خود را درباره شاهزاده رضا پهلوی بگوید، بیان نمود و تأکید کرد: "بزرگترین خدمتی که شاهزاده رضا پهلوی در صورت داشتن عنوان « رهبر دوران گذار» می تواند به این جامعه بکند و به نوعی پروژه ناتمام پدرش راتمام کند، بنیان گذاشتن یک نظم سیاسی «دموکراتیک» در این جامعه است که در قانون اساسی آن چیزی جز توان عقلانیت و اراده مردم مبنای نظم کلان سیاسی و اجتماعی جامعه نباشد.
 
وی در ادامه پست خود تأکید می کند که گذاشتن هرگونه مولفه دیگری اعم از دین، خدا، ولایت، روحانیت، سنت، شاه و .. درکنار قدرت مردم نوعی بازگشت به عقب است که ریشه در عدم فهم وضعیت امروز جامعه ایران و نیازهای آن دارد. 
 
دکتر مهرآیین در ادامه خاطر نشان  کرده است که هیچ باوری به نظام سلطنت چه از نوع مطلقه و چه از نوع مشروطه ندارد. چرا که احترام به قوانین و میهن پرستی، اصل حکومت «جمهوری» در دسته بندی حکومت ها است و ترس نیز اصل حکومت « استبدادی» می باشد. 
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©