مترجم بازیکن بیسبال به زندان و پرداخت خسارت محکوم شد
به روز شده در      جمعه 19 بهمن 1403     -   Friday February 7 2025

تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
دکتر کامران یدیدی
مترجمی که میلیون ها دلار از کنار بازیکن بیسبال با نام «شویی اوتانی» (Shohei Ohtani) به جیب زده بود، به پرداخت جریمه و محکومیت زندان روبرو شده است.  
 
این مترجم بانام «ایپی میزاهورا» (Ippei Mizuhara) پیش از ارتکاب این جرم، به دزیدن 17 میلیون دلار از بازیکن ژاپنی تبار تیم داجرز متهم شده بود که ممکن است به 5 سال زندان محکوم شود. 
 
میزوهارا از دادگاه برای جرم های خود درخواست بخشش نموده و خواسته  است که محکومیت وی به یکسال و نیم زندان کاهش یابد، زیرا او در دادگاهی که در ماه جون 2024 برگزار شد، اعتراف کرده بود این پول را برای هزینه های زندگی و درشرط بندی های غیرقانونی هزینه کرده است و تنها در یک مورد اقدام به خرید 325 هزار دلار کارت بیس بال نموده است. 
 
بنابر دستور قاضی دادگاه او باید 17 میلیون دلار به اوتانی بازگرداند و یک میلیون دلار هم به IRS بپردازد
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©