کتاب « خدا احمق ها را دوست دارد »
نویسنده : مجید محمدی، موضوع: دین ستیزی ، انتشارات: شرکت کتاب، تعداد صفحات: 441 ، قیمت : 30 دلار

دکتر « مجید محمدی» مدرک مهندسی برق و الکترونیک خود را از دانشگاه شیراز در سال 1363 خورشیدی، کارشناسی ارشد فلسفه را از دانشگاه تهران در سال 1369  و دکترای جامعه شناسی را از دانشگه ایالتی نیویورک در استونی بروک در سال 1385 دریافت کرده است. وی تجزیهٔ کشورهای ایران، روسیه و چین را در صورت مقاومت در برابر دموکراسی و فدرالیسم ناگزیر دانسته است.

مجید محمدی با مؤسسهٔ مطالعات جهانی در دانشگاه استونی بروک به عنوان استاد میهمان و کالج گلن ویل به عنوان استادیار جامعه‌شناسی همکاری داشت. مقالات وی در نشریات علمی از جمله مجلهٔ مطالعات فرهنگی و فکری خاورمیانه و شمال آفریقا، مجلهٔ جامعهٔ بین‌المللی برای مطالعات ایرانی، نامهٔ فرهنگ، رهیافت، رسانه، فرهنگ، فارابی، پژوهش نامه، و هنرهای زیبا منتشر شده‌استاز وی سی و چهار کتاب به زبان فارسی منتشر شده‌است: بیست و هفت تألیف و هفت ترجمه. از جملهٔ کتابهای وی می‌توان به : دین‌شناسی معاصر، بر بامهای آسمان، سر بر آستان قدسی و دل در گرو عرفی، دین علیه ایمان، جامعه‌شناسی و اقتصاد فرهنگ در ایران امروز، لیبرالیسم ایرانی و راه دشوار اصلاحات اشاره کرد. همچنین کتاب « خدا احمق ها را دوست دارد» از جمله آثار وی می باشد که توسط شرکت کتاب در سال 2017به چاپ رسیده است.

برگرفته از کتاب :   

... به خاک کردن دختران به عنوان یک سنت پیش از اسلام نیز داستانی است که مسلمانان برای آویختن مدال برسینه خود ساخته و پرداخته اند. اگر چنین سنتی حاکم بوده چگونه اعراب حجاز به تولید مثل می پرداخته اند؟ رفتار یک یا چند فرد را نمی توان به حساب همه گذاشت و سنت ماقبل اسلام تصور کرد. کسانی که منکر این موضوع هستند و مسلمانان را الغا کننده بردگی می دانند بهتر است نگاهی به دستوراب فقه دراین باب بیندازند، در باب هایی مثل جهاد یا معاملات... ص 49

در بخش دیگری از این کتاب می خوانید: ... این پرسش برای بسیاری از مردم ایران در چهار دهه گذشته مطرح بوده که چگونه مقامات جمهوری اسلامی که خود را دیندار وخداترس معرفی می کنند می توانند جنایاتی مثل کشتار سال های 60 تا 61 ، کشتار چند هزار نفری در زندانهای سال 67، کشتار دوران جنبش سبز و دهها هزار اعدامی و هزاران قطع دست و پا، شکنجه ، سنگسار و مانند آنها را انجام دهند ودر عین حال اثری از آثار پشیمانی در آنها مشاهده نشود. نه تنها هیچ اثری از احساس گناه در آنها مشاهده نمی شود بلکه از همه مردم دنیا طلبکارند که چرا از آنها پیروی نمی کنند و مورد تقدیر قرار نمی گیرند، از منظر خدا به عالم می نگرند و حقوق بشر انسانگرایی را به دلیل غربی بودن رد می کنند... ص 50

... علی خامنه ای در 25 تیر 1383 در مورد حقوق بشر و مسئله حجاب اجباری که ناقض آن است، می گوید: « در قضیه حقوق بشر، موضع ما موضع تدافعی نیست، موضوع مان تهاجمی است . بیاییم این جا عزا بگیریم که در جمهوری اسلامی حقوق بشر ضایع شده،چون آمریکایی ها و صهیونیست ها و رسانه ها گفته اند، این درست است؟! شما موضع تهاجمی در این قضیه دارید.... در مسئله زن هم موضع شما تدافعی نیست، تهاجمی است. آنها اعتراض شان به ما این است که چرا زن هایتان حجاب دارند، چرا حجاب اجباری است. خود آنها هم بی حجابی را اجباری کردند، این به آن در.»!

خامنه ای در این سخن تلاش می کند اعمال حجاب اجباری را عملی در پاسخ به بی حجابی اجباری در غرب معرفی کند که از اساس بی پایه است. روحانیون پس از رسیدن به قدرت خواستار اعمال سبک زندگی خود بودند و به جوامع دیگر کاری نداشتند. سه وارونه کردن حقیقت در سخن خامنه ای ابراز شده است:

1- غربی ها در هیچ متنی سخنی نگفته اند، چرا زن های مقامات جمهوری اسلامی حجاب دارند، مگر آن که خامنه ای همه زنان کشور را زنان خود یا زنان نظام بداند، زنان ایرانی در هیچ قراردادی اختیار خود را به خامنه ای واگذار نکرده اند.

2- در هیچ کشورغربی بی حجابی اجباری نیست. ممکن است در برخی کشورها برای اشغال برخی مقام ها یا حضور در برخی امکنه زنان مجبور به عدم پوشش سر خود باشند، اما عمومیت ندارد. بالاخص در دو کشور که وی نام می برد یعنی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل. انتخاب نوع پوشش در حوزه عمومی و در محیط های کاری آزاد است.

3- بر فرض که در کشورهای غربی موضوعی را برای افراد تحمیل کرده باشند. آیا این به مقامات کشور دیگر اجازه می دهد که آنها کار متقابل آن را بر سر گروهی دیگر تحمیل کنند؟ ... ص 252

برای خرید کتاب اینجا کلیک کنید

 

 

تبلیغات
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright © 2021