گردشگران کانادایی پالم اسپرینگز را ترک می‌کنند
به روز شده در      پنجشنبه 21 فروردین 1404     -   Thursday April 10 2025

واکنش‌های شدید گردشگران کانادایی‌ به سیاست‌های ترامپ، آینده گردشگری در پام اسپرینگز را با چالش روبه‌رو کرده است. در پی سیاست‌های تهاجمی رئیس جمهور دونالد ترامپ علیه کانادا، بسیاری از گردشگران کانادایی‌ در اعتراض به این اقدامات، سفر به ایالات متحده را کاهش داده‌اند.
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
HEIDARI SAMAN
طرفداران هاکی و بسکتبال در کانادا پیش از آغاز بازی‌های NHL و NBA به «سرود ملی آمریکا» اعتراض کرده‌اند و فروشگاه‌ها مشروبات الکلی آمریکایی و شراب‌های کالیفرنیایی را از قفسه‌های خود خارج نموده اند. مقامات  و مسئولین کانادا نیز از مردم خواسته‌اند که از محصولات داخلی این کشور حمایت کنند.
 
این تغییرات نه تنها بر روابط اقتصادی تأثیر گذاشته بلکه بر گردشگری آمریکا نیز اثرگذار بوده است. در پالم اسپرینگز نیز نگرانی‌هایی درباره کاهش تعداد گردشگران وجود دارد. این گردشگران که معمولاً برای گذراندن فصل‌های سرد سال به این منطقه می‌آیند، به‌ویژه از زمان روی کار آمدن ترامپ، سفرهای خود را کاهش داده اند. 
 
در حالی که فصل اوج سفرهای کانادایی‌ها به پالم اسپرینگز به پایان می‌رسد، مقامات این شهر نگران آینده اقتصادی خود هستند. شهردار ران دی‌هارت اظهار نگرانی کرد که اگر این وضعیت ادامه یابد، تأثیرات منفی طولانی‌مدتی بر اقتصاد محلی خواهد گذاشت. او به لزوم اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با کاهش گردشگری اشاره کرد.
 
با توجه به این تحولات، سوال اصلی این است که آیا گردشگران کانادایی به این منطقه بازخواهند گشت یا این بحران سیاسی به تغییرات دائمی در الگوهای سفر و اقتصاد محلی خواهد انجامید؟
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©